By C Gundersen laver hækleopskrifter til dem, du holder af.Det startede med at vi hæklede til dem, vi elsker og holder allermest af.

Vi er en familiedrevet virksomhed i Hvidovre med børn, teenagere og voksne. Vi har masser af idéer, og der er hele tiden nye opskrifter på vej.Hos BY C Gundersen finder du lækre og sjove hækledesigns, smukke farver og selvfølgelig selve hækleopskrifterne, hvor der arbejdes med æstetiske fornyelser og videreudvikling af forskellige hækleteknikker, så intet er som det ”plejer” at være inden for hæklegenren. Hækling er nemlig meget andet end den klassiske oldemorfirkant og stramme luftmaskerækker.

Vores mission med By C Gundersen er at forene moderne kunstnerisk, æstetik og smukt håndværk med lækre materialer. Oftest gerne tilsat et strejf af humor. Nysgerrig af natur kommer vi vidt omkring i vores søgen efter nye teknikker og idéer til hækleopskrifter, og der vil hele tiden være nye designs på vej.

By C Gundersen er en webshop. Her møder du Charlotte, der sammen med familien står bag By C Gundersen - og jeg er altid klar til hjælp og vejledning på mailen!

Når du køber en af vores opskrifter, sender vi den som en pdf til din mail.Ønsker du at lære at hækle eller blot at blive inspireret til at prøve nye teknikker, så hold øje med workshops, der vil blive holdt. Workshops forløber over 3 timer, en hverdagsaften eller en weekenddag. Kan du samle 4-8 veninder, er I også velkomne til at kontakte os på mail: charlottegundersen.cg@gmail.com for et skræddersyet arrangement.

Har du yderligere idéer, kommentarer, ønsker eller andet, er du også altid velkommen til at skrive til os på mailen: charlottegundersen.cg@gmail.com

Velkommen i vores webbutik – og god shoppelyst! Vi håber, du synes om vores designs.

Du kan følge os på Instagram @bycgundersen eller på blog: http://bycgundersen.blogspot.dk

De bedste hilsener, By C Gundersen