Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


Her finder du de informationer, du kan have glæde af som kunde hos ByCGundersen Handmade. Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, så er du velkommen til at kontakte ByCGundersen Handmade på mail: charlottegundersen.cg@gmail.com

 

Levering

Du kan forvente at modtage din varer indenfor leveringstid på produktet, efter at ByCGundersen Handmade har modtaget din betaling, men vi kan selvfølgelig ikke garantere for uforudsete forhindringer. Husk, at oplyse om fragtmanden må stille varen hos dig, hvis ikke der ikke er nogen til at modtage den, eller notér hvis det ikke er muligt.


Fragtfri levering: Ved køb af varer for over 1000,- DKK., leverer vi ordren fragtfri til dig i Danmark.

OBS. Fragtfri levering gælder ikke forsendelser til Grønland og Færøerne – og til øvrige udland oplyses pris ved henvendelse.


Betaling

Du kan betale med PayPal konto. Der er ingen risiko forbundet med denne betalingsform. Når du betaler, trækker vi først beløbet fra din konto via et transaktionsnummer, når varerne er afsendt til dig.


Garanti, reklamation og fortrydelsesret

Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Mail eller ring til kundeservice og få en returpakkeseddel tilsendt. Der gives ingen garanti for små stødafskallinger i maling. Ved synlige fejl, forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres senest førstkommende hverdag. Skader der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien - samt varer der ikke bliver beskyttet mod vind og vejr.


Fortrydelsesret.

Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.


Betingelserne for at fortryde et køb er: 

At varen returneres til os senest 14 dage efter du har modtaget den.  

At varen tilbagesendes i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet og det er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, fx ikke pakket ordenligt ind i original emballage, kan købet ikke fortrydes.    

At varen returneres i intakt original emballage (ved originalemballage forstås æske, kasse eller anden emballage, specielt beregnet til varen).


Returneringen ved brug af fortrydelseret skal ske for egen regning. Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet blive tilbagebetalt. Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren.

 

Returvarer skal sendes til:

ByCGundersen Handmade

Hvidovre Boulevard 16

2650 Hvidovre


Er du i tvivl om noget vedrørende din ordre, så skriv til charlottegundersen.cg@gmail.com, og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.


Tak fordi du handlede hos ByCGundersen Handmade. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb - og ser dig snart igen :-)