By C Gundersen

Om


Kære alle

Velkommen til By C Gundersen.

Mit navn er Charlotte Gundersen. Jeg er designer, garnfarver, tekstilkunstner, idé kvinde og iværksætter bag brandet By C Gundersen.

By C Gundersen hækleopskrifter designes udelukkende af Charlotte Gundersen. Strikkeopskrifter designes af særligt udvalgte strikkedesignere.

Alle produkter, der bærer navnet By C Gundersen, er fremstillet i Danmark i en bæredygtig produktion uden farlige kemikalier og med omtanke for miljøet. Jeg får inspiration fra min familie og venner, fra den danske natur, fra nye teknikker og spændende konstruktioner.

Made in Denmark. Alt mit garn er fra uld fra danske Spælsau, som lever i Danmark som en del af den danske naturpleje. Ulden håndsorteres og håndrenses af mig selv. Garnet spindes i Danmark på Hjelholts Uldspinderi og jeg farver det derefter med planter i mit værksted med mikrofarveri. Det betyder at kollektionen af plantefarvet garn, opskrifter, strik og hæklet er slowfashion præget af tålmodighed, omtanke, bæredygtighed, omhyggelighed, langsommelighed og uden brug af kemi.

I 2020 har By C Gundersen en garntype “Dansk Østersøuld” med løbelængde 275m/100g af uld fra fåreflokken omkring Ejby Mose I Glostrup og fåreflokken på Bakkegården i Helsinge. I 2021 udvider jeg med flere faste fåreflokke i Danmark blandt andet fra fåreflokken på Husmandsstedet I/S ved Ringsted og fåreflokken ved Søvsø Frilandsbrug ved Viborg.

Hos By C Gundersen er ArtMoney blandt andet frihæklede naivistiske motiver. Artmoney er en slags "kunstpengeseddel", som måler 12x18 cm, har en "værdi" på 200,- kr.

Mange tak for dit besøg og fordi du støtter min lille virksomhed. 

Kh Charlotte